Met OXOMI kunnen we onze brochures en prijslijsten duidelijk sneller en eenvoudiger verdelen. Het portaal is gewoonweg enorm praktisch! Thomas Trapp, Eugen König GmbH

De meest actuele marketing-data, direct van de fabrikant!

Gebruiksopties Contact

Marketing data van fabrikanten direct in uw OXOMI-portaal – snel, eenvoudig en toepasbaar op alle toestellen (laptop, i-pad en smartphone).

Ontdek de functies van OXOMI

Altijd een stapje voor met actuele informatie.

OXOMI voor handelaars - altijd actuele informatie

Welke kenmerken heeft een product? Hoe ziet het eruit? Hoe wordt het gebruikt? Als distributiepartner wilt u deze vragen snel een precies naar uw klanten toe kunnen communiceren. De focus ligt hierbij op hoe actueel en compleet de marketing data van de fabrikant is. OXOMI biedt de juiste oplossing voor de moderne onderneming en groothandel. Efficiënt en kostenbesparend!

Blockchain techniek kan heel eenvoudig zijn.

Partnerschaft anfragen

Zakelijke relaties creëren

OXOMI is een digitaal platform, wat het werken met brochures, prijslijsten, artikel afbeeldingen en video’s zeer eenvoudig maakt. Aan de basis staat een partnership tussen de fabrikant en distributiepartner (handelaar). Met OXOMI definieert u heel duidelijk, in welke richting de informatie gaat en wie ze mag gebruiken.

Industrie stellt bereit

Abonneren in plaats van kopiëren

De fabrikant deelt doelgericht informatie, u als distributiepartner kunt deze data-updates gebruiken. Indien gewenst houden we rekening met landspecifieke versies, en multichannel-kanalen in uw verkoopstrategie. Dankzij de technische interfaces kan OXOMI eenvoudig aan bestaande systemen (WWS, Shop) verbonden worden, waardoor de handeling van marketing-data eenvoudiger en efficiënter wordt, dan ooit. Bijbehorende brochure pagina's, artikel afbeeldingen, overzichtstekeningen en product video’s zijn altijd bij de hand.

Schnelle Prozesse

Sneller bij het doel

Met OXOMI zet u een nieuwe standaard aan de snelheid en informatievoorziening van uw Sales afdeling. Direct bij de klant kan alle productdata elegant en zonder veel inspanning worden getoond. Installatie van specifieke software is niet nodig, OXOMI werkt geheel online (Software-as-a-Service). We noemen het: resultaten in plaats van dure ongebruikte applicaties.

Patrick Schäffer, ÖAG
De implementatie van OXOMI was zeer eenvoudig! Het platform is zowel voor de klant als ook voor de medewerkers even makkelijk in gebruik. Patrick Schäffer, ÖAG

Zo werkt het: Het OXOMI principe

Automatische update’s van alle informatie.

Als distributiepartner wilt u altijd de meest actuele marketing data (brochures, afbeeldingen, video’s) van de fabrikant en in topkwaliteit. Precies dit garandeert u het OXOMI principe. De basis hiervoor is de partnerschap, die u eenvoudig bij de fabrikant kunt aanvragen. Zodra de partnerschap van de fabrikant bevestigd is, heeft u toegang tot alle actuele data, zichtbaar in uw eigen portaal.

Met behulp van de importregels kunt u het aanbod van de marketing data aanpassen op uw persoonlijke situatie. U houdt altijd zelf de controle over wat er in uw portaal aan data zichtbaar is, maar behouden het voordeel van het automatische Content-Update van de fabrikant.

Het OXOMI principe

Software-as-a-service. Made in Germany

Alles wat u nodig heeft om OXOMI te gebruiken is een internetaansluiting. De techniek verzorgen wij! De OXOMI servers bevinden zich in Duitsland, om precies te zijn in de omgeving Stuttgart en zijn in handen van een Duitse operator. Dankzij de strenge privacy wetgeving in Duitsland bent u verzekerd van betrouwbare data-opslag.

OXOMI is een geniale tool waarmee we onze klanten altijd actuele catalogi snel en eenvoudig kunnen aanbieden. Christof Störmer, marketing en e-commerce, Cl. Bergmann GmbH & Co. KG
Christof Störmer, Cl. Bergmann GmbH & Co. KG

Voor uw klanten én uw medewerkers.

Multichannel oplossing

Het gebruik door uw binnendienst is maar één optie van heel veel mogelijkheden. Informatie vanuit OXOMI kan bijvoorbeeld ook dynamisch worden geïntegreerd op uw website voor de algemene presentatie van uw productportfolio of voor op de online catalogus of webshop. U biedt uw klanten uitgebreide en actuele informatie aan over uw assortiment – zonder omwegen! Verwijzen naar andere bronnen (websites van fabrikanten) is niet meer noodzakelijk. Uw individuele widgets halen vanuit OXOMI alle informatie die u nodig heeft en slaat deze automatisch op!

Één oplossing voor alles.

De digitale bibliotheek.

Met OXOMI bouwt u in slechts enkele stappen portalen (digitale bibliotheken) op, ingericht met de marketing-data van uw voorkeurs-leveranciers. Hierbij kiest u de optie om deze bibliotheek te gebruiken als informatiebron voor uw binnendienst of als service voor uw klanten, geïntegreerd in uw online shop.OXOMI werkt met data in Adobe PDF-formaat en creëert automatisch een zoekindex en een pagina doorblader versie in Adobe® Flash®.

De basis vormen de partnerships met uw leveranciers – die vraagt u met uw OXOMI account direct bij de fabrikanten aan. Zodra uw partnership wordt geaccepteerd door de fabrikant, kunt u de marketing data in uw portalen zien en gebruiken. De dagelijkse synchronisatie zorgt ervoor dat de data altijd 100 % actueel is. Bovendien kunt u zelf ook merken toevoegen en documenten publiceren, om het aanbod in uw portalen te complementeren.

OXOMI – De digitale bibliotheek
Video

De bron voor foto’s en video’s.

Om uw E-commerce-activiteiten naar een hoger niveau te brengen dient u voortdurend belangrijke afwegingen te maken. Iedere PIM manager heeft zijn eigen uitdagingen. Echter voor iedereen geldt dat hoogwaardige productafbeeldingen en professionele video’s behoren tot de meest essentiële bouwstenen voor een succesvolle online strategie.

OXOMI biedt u een eenvoudige en effectieve manier om deze marketing data in een eigen online shop te gebruiken. Individuele widgets roepen de passende informatie op bij ieder artikel: Bedien uw klanten met hoge-resolutie productfoto’s en actuele product video’s zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over traffic en storage – de OXOMI servicepakketten zijn hier compleet op ingericht!

Het artikel als centraal uitgangspunt.

Technische data sheets, montage-instructies,, CAD-data en nog veel meer: OXOMI is het passende platform om uw assortiment met de actuele en correcte marketing data te presenteren.

Het artikel als centraal uitgangspunt
Johannes Kappelhoff, Pietsch Unternehmensgruppe
Het gebruik van OXOMI heeft zich uitbetaald: we moeten duidelijk minder teruggrijpen op prints en websites van fabrikanten – Dit is een absoluut pluspunt voor iedereen. Johannes Kappelhoff, Pietsch Unternehmensgruppe

Gebruiksmogelijkheden

Website integratie

De inhoud van uw OXOMI portaal, geïntegreerd op uw website. Catalogi, product afbeeldingen en video’s – direct verbonden aan uw online catalogus/webshop en dynamisch geactualiseerd

Informatie portaal

Een centraal informatie platform met marketing gegevens voor uw medewerkers. Hierdoor kunnen zij documenten, video’s en foto’s van specifieke artikelen eenvoudig opvragen en gebruiken in zijn/haar werkzaamheden.

Voorbeelden:

Webshop portaal

Documenten, foto’s en video’s – direct van de fabrikant als supplement in uw online shop. Via een technische interface voor data uitwisseling.

Voorbeelden:

We hebben OXOMI gekoppeld aan onze webshop zodat onze klanten daar direct toegang kunnen hebben op de catalogi. Groot voordeel is, dat er bij onze zeer technische producten nu direct ook extra informatie gekoppeld is – wat zeer positief wordt ontvangen. Rene Becker, Adalbert Zajadacz GmbH
Rene Becker, Adalbert Zajadacz GmbH

Voor iedereen een passende oplossing: de OXOMI gebruiksopties voor distributiepartners.

Gebruiksoptie plus.

Deze prijsvriendelijke optie maakt het werken met marketing informatie duidelijk makkelijker.

nu bestellen

Gebruiksoptie pro.

De favoriet onder de opties voor de distributeur. De gebruiksoptie pro omvat drie portalen, die bijvoorbeeld ingezet kunnen worden voor 3 verschillende gebruikstoepassingen zoals website, binnendienst en klanten.

nu bestellen

Gebruiksoptie enterprise.

Deze optie wordt meestal gekozen door ondernemingen die al behoorlijk digitaal getransformeerd zijn. De opties om marketing data zoals video’s, foto’s en bestandsbijlagen direct in de webshop te gebruiken is hier inbegrepen.

nu bestellen

Jörg Ottenbruch, Geschäftsführer, Ottenbruch GmbH & Co KG
Met de integratie van OXOMI direct in onze webshop hebben we eindelijk de mogelijkheid het kwalitatief hoogwaardige marketingmateriaal van onze leveranciers, dat automatisch verbonden is met de juiste artikel, te tonen. Hierbij zijn de gegevens altijd actueel! Dit is een perfecte marketingservice naar onze klanten toe.

De fabrikant ondersteunt ons eenvoudig en kostenbesparend door zijn producten direct op onze webshop te presenteren – een werkelijk geniaal systeem! Jörg Ottenbruch, Ottenbruch GmbH & Co KG

Voordelen

Software-as-a-Service
Support per telefoon en mail
Automatische updates
Snel en altijd actueel
Eenvoudige koppelingen
Flexibiliteit in aanbod
Server in Duitsland
Benelux aanspreekpunt
Veilige data-uitwisseling

Hier vindt u uitgebreide informatie over de inhoud en prijzen van de verschillende gebruiksopties.

Gebruiksopties Contact

Wie we zijn

scireum GmbH

We zijn een innovatieve software bouwer gevestigt in Stuttgart, Duitsland. Onze hoofdactiviteit is het ontwikkelen van software met de focus op uitwisseling van handels informatie en e-commerce ondersteuning.